FAQs

Kan ik iemand meenemen?

Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen.

Kunnen we foto’s maken? 

Foto’s en video’s maken is toegestaan. We zouden het leuk vinden als je ons tagt in je bericht @ambrababyspa. We vragen wel om uitsluitend foto's van je eigen baby te maken en niet van andere baby's of hun ouders. 

Wij vragen je vriendelijke om je telefoon op stil te zetten en geen videogesprekken te voeren tijdens een sessie.

Parkeergelegenheid

Je kunt overdag makkelijk en gratis parkeren voor de deur van Ambra Baby Spa. In de straat zijn verder ook genoeg gratis parkeergelegenheden.

Wanneer is het beste tijd om te floaten?

Je baby krijgt geen optimaal voordeel van de float sessie als hij of zij moe aankomt. Zorg ervoor dat je kindje voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Probeer je baby voor en na de de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Ga niet winkelen, lunchen of naar een drukke plek. 

Wat moet ik meebrengen?

Je neemt mee wat je anders ook in de luiertas zou meenemen. Extra luiers, kleertjes of pyjama, en voldoende voeding. Baby’s hebben na een sessie vaak veel honger. Er is na afloop tijd om voeding te geven en even na te genieten. Bij Ambra Baby Spa zorgen wij voor handdoeken, badcapes, zwemluiers en verzorgingsproducten. 

Het annuleringsbeleid

Je kan je afspraak kosteloos verplaatsen tot 24 uur op voorhand. Dit kan je telefonisch doen of via de link in je bevestigingsmail. Je ontvangt dan een tegoedbon van het volledige bedrag. Deze kan je gebruiken bij het maken van een nieuwe afspraak. We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om met je baby stipt op tijd aan te komen. Je kan daarom bij de spa terecht vanaf 5-10 minuten voor je afspraak. Als je een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan. Is je baby plots ziek? Dan vragen wij om een dokters attest door te mailen naar ambrababyspa@gmail.com. Indien je niet bent komen opdagen, kunnen wij u geen compensatie geven.

Nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op!